Ali razumeš jezik ljubezni svojega partnerja?


prenesi mp3 button

POVZETEK VIDEA:

Ljubezen je zanimiva stvar in vsak izmed nas jo drugače doživlja. Kako jo ti doživljaš? Kaj zate pomeni, da te ima tvoj partner rad? Na kakšen način želiš, da ti to pokaže? Ali sama veš kakšen je jezik ljubezni, ki ga govori tvoj partner? Kaj pa zanj pomeni ljubezen?

Nekaterim izmed nas ljubezen pomeni, da nam partner vsak dan pove, da nas ima rad, spet drugim je pomembno, da jih partner objame. Tretjim pomenijo vse majhna darila, zopet četrtim je pomemben čas, ki ga preživimo s partnerjem.

Zakaj je to pomembno? Če ima moja partnerka rada jagode, jaz pa ji vsak dan prinašam vrtnice, bo še vedno imela občutek, da ji ne izkazujem ljubezni na pravi način. Saj veste kako gre, ko razmišljaš včasih: “Ves čas mi govori, da me ima rad, tega pa nikoli ne pokaže.” Ker pač misli, da je to zate ljubezen! Ali pa, da nikamor ne gresta, nikamor te ne pelje. Kaj pa dejansko zate pomeni, da nekam gresta? Je to izlet po Sloveniji ali pa pot po svetu.

In potem rečeš partnerju. Nikamor me ne pelješ. Kako ne, saj sva vsak vikend nekje, je razočaran. Ja, samo jaz bi rada, da greva kam bolj daleč, v tujino, to pomeni zame, da nekam greva.

Nič mi ne pomaga. Mogoče pa ne ve, da je zate to pomembno, zagotovo zanj ni in zopet ljubezen doživlja drugače.

Včasih razmišljamo ali smo za skupaj. Tako sva različna. Ok. Vendar je z ljubeznijo kot s hrano, nekdo ima rad brokoli, spet drugi obožuje pečenega piščanca. Če vem, da ima moja draga rada češnje, ji prinesem češnje. Za mene je to vseeno, pomembno mi je, da jo osrečim. In če poznam kaj zanjo pomeni ljubezen, sem na dobri poti.

Kaj zate pomeni ljubezen, na kakšen način želiš, da ti tvoj partner pokaže, da te ima rad? Ali veš kaj je ljubezen za tvojega partnerja? Ne veš? Pa ga vprašaj, zelo preprosto. Razumete?

Vsi želimo biti srečni, ljubljeni in izpolnjeni in izkazovanje ljubezni na pravi način je zelo pomembno. Želim vam čudovit dan in veselo raziskovanje!