Kako biti bolj potrpežljiv?


prenesi mp3 button

POVZETEK VIDEA:

Kako sem lahko bolj potrpežljiva? Prehitro obupam, preveč pričakujem in vse hočem takoj! To so vprašanja, ki jih dnevno dobivam. Kaj lahko naredimo?

Samo potrpežljivost bi razdelil v dva dela. Prvi del je povezan z našim razumevanjem procesov, našim razumevanjem zakonov. Kako sploh stvari delujejo, kako se razvijajo. Enostavno ne vemo kaj je potrebno, da na nekem področju dosežemo rezultat. V preteklosti so bili ljudje bistveno bolj povezani z naravo, s poljem z naravnimi procesi. Tam so stvari jasne. Ko nekaj poseješ, rabi čas, da začne kaliti, rabi čas, da požene korenine in začne rasti. Tukaj ni dileme. Včasih se nam zgodi, da na vrtu posejemo seme in ne vemo koliko časa naj bi trajalo, da bo seme vzkalilo. In potem vprašamo nekoga, ki ima s tem izkušnje: “Kaj misliš, ali je normalno, da mi še vedno nič ne poganja.”

Če nimamo znanja, se nam lahko zgodi, da nekaj posejemo in potem ne vidimo rezultatov in ponovno preorjemo njivo in na ta način uničimo tisto, kar smo do takrat vlagali. Ker nismo imeli znanja in smo prehitro obupali. Stric je posadil oreh in ga po nekaj letih, ker ni bilo plodov izruval in posadil novega. Tudi novi kar nekaj let ni kazal znakov, da bo kaj pognalo in sta s teto obupala. Šele kasneje sta izvedela, da je doba preden oreh požene prve plodove skoraj 10 let.

Glavni razlog zakaj smo nepotrpežljivi, nestrpni in vse takoj pričakujemo je, ker nimamo znanja in informacij kaj in koliko je potrebno za dosego nekega rezultata. Nimamo izkušenj, nimamo treninga.

Vendar pa tudi, če imamo znanje in izkušnje, smo zelo težko potrpežljivi, če nas ne podpira naša energija. Zaradi napačnega načina življenja in napačnega razumevanja, smo polni nemirne energije in imamo poškodovane naše energijske organe. Ti nas ne podpirajo, da se lahko fokusiramo, držimo vizijo, smo potrpežljivi. Manjka nam pozitivnih sporočil. Ključ je, da začnemo delati na svoji energiji na regeneraciji in ojačanju svojih organov. Obstaja kar nekaj različnih načinov treninga in poiščemo tistega, ki nam ustreza in deluje za nas.

To bi bilo za danes. Želim ti en čudovit dan, Začuti svojo vrednost in Postavi sebe na prvo mesto. Hvala 🙂