O meni in zakaj sproscena.si …

Kdo je Miran Peterman? Certificirani Energy Success Coach (Energijski trener za uspeh), priznani Coach za Ženske, Transformacijski trener, mentor, predavatelj, bivši profesionalni kolesar, mojster borilne veščine WonHwaDo.


Vedno sem si želel imeti idealno družino. Iskal sem tisto pravo, idealno partnerko s katero bi ustvarila srečno življenje, s katero bi se neskončno ljubila, znala ceniti skupne trenutke, podpirala drug drugega, skupaj duhovno napredovala in ustvarila idealno družino. Plan je bil super, vendar pa ni vse šlo po planu.

Da se vrnem najprej za trenutek nazaj v otroštvo. Kot otrok sem bil zelo navezan na svojo mamo, čeprav se tega v tistem trenutku nisem zavedal. Bila je vir moje gotovosti, vedno sem preko nje dobil potrditev, dajala mi je vrednost, podpirala in mi stala ob strani. Dejansko sem bil odvisen od njene potrditve in njenega sprejetja. Bil sem mamin sinček.

Ko sem zakorakal v čudoviti svet partnerstva, so se mi začele dogajale podobne stvari. V partnerstvu sem iskal svojo vrednost. Pri partnerki sem iskal potrditev, sigurnost. Partnerstvo je bilo moj smisel življenja, moja motivacija. Ko sem bil v partnerstvu, sem imel voljo in cilj, ko pa sem bil sam, sem bil depresiven.

Seveda zaradi zakona privlačnosti v svoje življenje ne pritegnemo tistega, kar si želimo, ampak tisto, kar energijsko oddajamo. Tudi moje partnerke so imele probleme s svojo vrednostjo, iskale potrditev, niso se znale iti partnerstva, nekaj pa jih je bilo na tem področju kar precej poškodovanih.

Lahko si predstavljate kako je bilo. Nisem bil srečen, nisem bil izpolnjen, nisem se znal iti partnerstva, pogosto je prihajalo do razhajanj, prepirov. Enostavno je bilo vsega preveč in nisem imel znanja kako odnos izpeljati do konca.

Seveda se vedno iz največje bolečine rodijo velike zgodbe. In tisto s čimer imaš v življenju največje probleme postane tvoja moč. Ves čas sem raziskoval, študiral kako pomagati sebi, kako se postaviti na noge, najti smisel in motivacijo, da stvari, ki jih delam, delam zaradi sebe in ne zaradi partnerstva. Želel sem dobiti odgovore, znanje, študiral sem vso mogočo literaturo. Po drugi strani pa sem ves čas iskal načine kako lahko pomagam tudi svoji partnerki, jo spodbujam, ji stojim ob strani, ji pomagam, da se začne resnično ceniti in nase gledati drugače. Kako ji lahko povem kaj čutim, kako bi lahko tudi ona bolje in lažje razumela mene.

In potem sem začel s Coachingom, sprva osebno rastjo in k meni so začele prihajati ženske z vprašanji. In sem lahko pomagal, lahko sem jim posredoval svoje izkušnje, lahko sem jim pomagal, da začutijo svojo vrednost, da začnejo bolje razumeti in ceniti sebe, se postavijo na prvo mesto in začnejo razumevati svojega moškega.

Tako. Iskal sem svojo vrednost, potrditev, iskal ljubezen, učil se partnerstva, komunikacije in danes lahko pomagam drugim. In moja želja in moje poslanstvo je, da pomagam ženskam, mogoče tudi zato, ker jim (svojim) v preteklosti nisem znal in nisem mogel. In tako se je rodila sproscena.si.

 


PS. Če čutiš, da tudi ti nisi več pripravljena sprejemati kompromise in želiš, da končno živiš življenje, ki ti pripada in si pripravljena za to nekaj narediti in zavihati rokave, te vabim na BREZPLAČNI Strateški Posvet! Prijaviš se (tukaj >>)