Seks je treba dati na urnik


prenesi mp3 button

POVZETEK VIDEA:

Kaj je pomembno pri partnerstvu je vprašanje, ki ga velikokrat dobim, ko se pogovarjam z ženskami. “Seks je treba dati na urnik”, odvrnem. In potem nastane tišina. “Kako to na urnik, saj to ne gre kar tako avtomatsko?”Če pogledamo moškega in žensko, dokler še ne živita skupaj, ko sta še v obdobju snubljenja. Skoraj vsakič, ko sta skupaj, ko se dobita, ko prespita eden pri drugem, je na sporedu tudi seks ali ljubljenje. To je tudi eden izmed razlogov, da se moški odločimo za resno zvezo.

In potem se preselita skupaj, je vedno manj časa za seks. Oba sta utrujena, ni časa, obveznosti, zvečer je pozno, zjutraj služba in vedno manj seksa. Zato pravim: “Seks je treba dati na urnik”. Ok, drage dame, ne se takoj ustrašiti in začeti protestirati. Tisto, kar resnično mislim je, da si dasta čas, ki ga preživita skupaj na urnik. To pomeni vsaj enkrat, če je možnost pa tudi dvakrat, trikrat ali več tedensko, si rezervirajta čas drug za drugega. Čas, ki ga preživita skupaj, čas za drobne nežnosti, čas za crkljanje. In če potem hlačke ostanejo gor ali gredo dol, je pač stvar sprotnega dogovora.

Gre namreč zato, da v partnerstvu velikokrat pozabimo, da je to pomembno, da je to tisto, kar partnerstvo vzdržuje in ga razvija. Sčasoma postane vse drugo pomembnejše, odnos se razrahlja, partnerja se odtujita in čez nekaj časa ne vesta več zakaj sta skupaj. Odnos je treba planirati, za odnos si je treba vzeti čas. Samo vidva, brez otrok, če jih imata, brez drugih obveznosti in morebitnih pritiskov.

To je bilo sporočilo za danes. Seks je treba dati na urnik in če se potem zgodi, je super in če se samo crkljava in pogovarjava, pa je ravno tako super. Pomembno je, da sva skupaj in gradiva in razvijava najin odnos. Želim vam en čudovit dan in veliko vročih večerov.